Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Άνθιμος, ο Απαισιότατος

Ασκώντας, όπως άλλωστε του πρέπει, για ακόμα μια φορά τα πολιτικά του καθήκοντα, ο μητροπολίτης Άνθιμος τάχθηκε, λέει, υπέρ του τείχους στον Έβρο, στο προχθεσινό του κήρυγμα προς τα προβατ.., ουπς, προς το ποίμνιό του ήθελα να πω, κάνοντας μάλιστα και υποδείξεις για την επέκταση του, διότι σου λέει είναι πολύ μικρό και θα καταφέρουν να τρυπώσουν οι έξω από δω δαιμόνιοι αλλοδαποί και να καταστρέψουν την ένδοξη χώρα μας.

Διακρίνονται από αριστερά, ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο Στυλιανός Παττακός και σε πρώτο πλάνο ο Άνθιμος και πίσω δεξιά του ο Χριστόδουλος. (ΑΡΧΕΙΟ Κ. ΜΕΓΑΛΟΚΟΝΟΜΟΥ)

Πηγή φωτογραφίας:http://roides.wordpress.com/2010/11/05/5nov10b/

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Άξιος διάδοχος του Χουντόδουλου. Τουλάχιστον αυτός δεν κρύβεται πίσψ από αηδίες τύπου "σας πάω" και "ελάτε και με σκουλαρίκια". Πρώτη η φωτό στον υπέρτιτλο του blog!

Eloiz είπε...

Όπως το λες, είναι απαίσιος και δεν το κρύβει! Η φώτο είναι από την Τανζανία και την έβγαλα μέσα από το λεωφορειάκι που μας πήγαινε από το Dar el Salaam στην Ιφακάρα, ταξίδι που διήρκησε παρεπιμπτόντως 12 ώρες!#%@&! Στην επιστροφή δε, έσκασε το λάστιχο μας, έγινε η αλλαγή με τη ρεζέρβα που είχαμε και μετά από λίγο, έσκασε και η ρεζέρβα, με αποτέλεσμα να δανειστούμε τη ρεζέρβα του δεύτερου λεωφορείου που είχαμε στο ταξίδι. Και μέσα σε όλο αυτό, ο οδηγός μας αγόρασε και δυό κότες από το δρόμο και τις έβαλε στο πορτ-μπαγκάζ :)

Unknown είπε...

Μα δεν είναι γελοίο το όλο θέμα το "φράχτη"; Είναι τόσο βλακώδες που καταντά αστείο.
Αφού τα κυκλώματα διακίνησης είναι αυτά που ταΐζουν πολλούς από τους κατοίκους των περιοχών αυτών, θα τους σταματήσει μια μάντρα;

(Ευχαριστώ που με έχεις στη λίστα με τα μπλογκ σου και συγχαρητήρια και για το δικό σου!)

Eloiz είπε...

Χθες, πήγα στην πορεία κατά του φράχτη στον Έβρο, που ήταν να καταλήξει στον Αγ.Παντελεήμονα, όπου θα γινόντουσαν εκδηλώσεις, συναυλίες κ.λπ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε, διότι οι κλούβες των ματ είχαν κλείσει τον δρόμο και δεν επέτρεψαν στην πορεία να φτάσει στην περιοχή, κι αυτό γιατί από την άλλη πλετρά του μπλόκου βρίσκονταν 50-100 άτομα της χρυσής αυγής. Με σόκαρε το ότι η περιοχή έχει γίνει άβατο και δεν μπορείς να πλησιάσεις.
{Merci για τα καλά σου λόγια για το μπλογκ μου και μπράβο για το δικό σου.Γράφεις πολύ ωραία :)}