Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΜΑΤΑΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ,ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ...ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΕ,ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ;;;

Τετάρτη, Φεβρουάριος 25, 2009, posted by ΠΡΕΖΑ TV at 4:37 μμ

Αναστάτωση προκλήθηκε σε Λύκειο της Λάρισας με αφορμή εκπαιδευτική εκδρομή, την απόπειρα των μαθητών να προχωρήσουν σε κατάληψη, αλλά και την αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου, η οποία με τη συνδρομή αστυνομικών (!) ματαίωσαν την κατάληψη.

Τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν την περασμένη Τετάρτη, όταν στους μαθητές των Α' και Β' τάξεω του 1ου Λυκείου Λάρισας κοινοποιήθηκε η απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων πως η εκδρομή θα είναι μονοήμερη τελικά αντί για τριήμερη, όπως τονίζεται από τη διεύθυνση του σχολείου.Το βράδυ της ίδιας ημέρας κάποιοι μαθητές του σχολείου επιχείρησαν να καταλάβουν το σχολείο διαμαρτυρόμενοι για την εξέλιξη, όπως το 15μελές των μαθητών τονίζει στην ανακοίνωσή του.

Για την απόπειρα κατάληψης ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου και στον χώρο βρέθηκε η υποδιευθύντρια αλλά και αστυνομικοί. Η κατάληψη ματαιώθηκε, ενώ τη συμπεριφορά των αστυνομικών σε βάρος των μαθητών κατήγγειλαν η Ενωση Γονέων και η ΚΝΕ.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε να επιβάλει την ποινή της αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος σε 3 εμπλεκόμενους μαθητές, ποινή η οποία τροποποιήθηκε τελικά σε διήμερη αποβολή στους ίδιους μαθητές.

Φτασαμε στο σημειο οι καθηγητες να καλουν τους μπατσους ωστε να αποτρεψουν καταληψη μαθητων,παρολο που κατι τετοιο αποτελει κατωχειρωμενο δικαιωμα τους,απο τους σχολικους νομους.Πλεον εκτος απο τον ρατσισμο απο κουνια...θα κανουμε λογο και για την τρομοκρατια απο κουνια...ΠΡΕΖΑ TV25-2-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: